Tatjana Radoš Meštrić Asistent u posredovanju
Mobitel
092/372-7742
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Moje ime je Tatjana Radoš Meštrić. Rođena sam u Koprivnici, a odrasla sam i školovala se u Zagrebu i Rijeci. 

Kao studentica Pravnog fakulteta, stjecajem okolnosti sam bila u prilici iskusiti važnost odabira prave nekretnine u datom trenutku.

 Nakon dugih godina niz, provedenih u svijetu showbiza kao organizator i voditelj glazbeno scenskih evenata i to najviše velikih plesnih festivala, paralelno gradivši jednako uspješnu karijeru u osiguravajućim društvima kao i u beauty industriji, što mi je omogučilo brojne poslovne angažmane po cijelom svijetu, široku paletu kvalitetnih prijateljstava i brojna poznanstva kao i velik spektar znanja i vještina; sjetila sam se svojih studentskih dana i traženja stanova što me je ponukalo na zaokret u karijeri kao agenta za nekretnine, kako bih pomogla ljudima riješiti jedno od važnijih životnih pitanja, a to je ono stambeno, radilo se to o kupnji, prodaji ili najmu nekretnine, bilo to one najluksuznije vile ili najmanje kućice u cvijeću...

 Vezano uz najluksuznije nekretnine, bila sam u organizaciji i imala čast prisustvovati dodjeli Oskara, World Luxury Hotel Awards u Finskoj, gdje je jedan od naših najljepših Luxury Boutique Hotela primio Oskara u sferi najboljih i najluksuznijih svjetskih hotela!

 Povodim se izrazito visokim moralnim načelima kako općenito u životu tako i u procesu kupoprodaje i za mene postoji samo jedna jedina-fair play opcija.

Elokventna sam, odgovorna i intuintivno prepoznajem želje klijenta.

 Ponosna sam majka dviju kćeri, koje su mi najveća podrška, motivacija i inspiracija u svakom segmentu.

Obožavam ples s kojim sam se dugo profesionalno bavila kao i putovanja. Smatram da uvijek ima prostora za napredak i rad na sebi, tako da volim čitati knjige psihološke tematike i općenito stjecati neka nova znanja.

U trenutku odabira kao početnica u svijetu nekretnina, tražila sam agenciju koja će mi biti dobar vjetar u leđa i upravo Dogmu smatram pravim odabirom. Ulagati u nekretnine je životno vrlo važan i ozbiljan potez, tako da je krucijalno imati sigurnog partnera za svoje klijente, a to je DOGMA što znači nepobitna teza.

 Obratite mi se s punim povjerenjem jer jednako tako apsolutno je da sam ja ovdje isključivo zbog Vas!

Nekretnine agenta

Prikazano: 1 - 20 od 30 oglas(a)
Stranice: 12
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje