Petra Bokulić Asistent u posredovanju
Mobitel
099 477 1900
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

"Nađi ono što voliš i nećeš morati raditi do kraja života" rečenica je koju sam čula bezbroj puta i nadala se da ću i sama naći svoj istinski poziv, nešto u čemu sam najbolja, što me ispunjava, daje mi energije i elana da uvijek guram dalje i svaki dan radim na sebi.
I baš kao u svemu do sada moja upornost se isplatila. Nisam našla posao već poziv i smisao u onome što svakodnevno radim. Nekretnine su moja strast i ono što me pokreće da svaki dan budem najbolja verzija sebe.
Diplomirana sam pravnica te sam se nakon višegodišnjeg iskustva u inozemstvu, rada u nekoliko europskih zemalja, usavršavanja stranih jezika i stjecanja neprocjenjivog životnog i poslovnog iskustva vratila u Hrvatsku i nastavila svoju karijeru u Dogmi koja mi je dala krila sa slijedim svoj san.
Obratite li se meni učiniti ću sve u svojoj moći da i vi slijedite svoj.

Nekretnine agenta

Prikazano: 1 - 20 od 141 oglas(a)
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje